7 ijzersterke voordelen aan onze school

Wie bij ons les volgt, geniet van heel wat voordelen:

1. Laagste inschrijvingsgeld

Wie studeert aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW doet dit op de meest voordelige manier. Door de grootte van onze school kunnen we heel goedkoop gespecialiseerde opleidingen aanbieden. Bovendien geniet je op regelmatige basis van exclusieve kortingen en schrijf je je in aan een extravoordelig tarief.

2. Gratis proeflessen

Voor elke opleiding vind je op deze site gratis hoofdstukken die je kan downloaden. Zo ben je zeker van de inhoud van de opleiding en heb je een perfect beeld van wat je van de opleiding kan verwachten. Je kan ook elke werkdag langskomen in onze secretariaten in Antwerpen, Gentof Hasseltom de volledige cursus in te kijken.

3. Voor iedereen op niveau

Al onze opleidingen zijn voor iedereen toegankelijk. De cursussen zijn zeer helder geschreven op een toegankelijk niveau, zonder afbreuk te doen aan de inhoud van de cursus. De opleidingen zijn bovendien zeer praktijkgericht, zodat je zeker de kennis opdoet die nodig is om het beroep of activiteit uit te oefenen als werknemer, zelfstandige of als hobby. Wanneer je toch een zekere voorkennis zou moeten hebben staat dit uitdrukkelijk bij de betreffende opleiding vermeld.

4. Je krijgt les van professionals in hun vak

Onze school is een echte Ondernemersschool. Al onze docenten zijn mensen die minimaal enkele jaren ervaring hebben als ondernemer binnen hun vakgebied. Zij zullen je dan ook de echte praktijk aanleren die je nodig hebt om te kunnen werken binnen de sector. Bovendien zullen de docenten je extra startersinformatie geven, bijvoorbeeld over hoe je je eerste klanten zoekt of welke prijzen je kan aanrekenen. Dit maakt onze school zo uniek in de Benelux. Wil je zelf les geven aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW? Bekijk dan snel de openstaande vacatures. We zijn steeds op zoek naar nieuwe gemotiveerde lesgevers om het cursusaanbod uit te breiden.

5. Examengarantie

Het Centrum voor Avondonderwijs VZW staat bekend om haar cursussen die van zeer hoge kwaliteit zijn. Al onze docenten zijn ervaren lesgeversdie hun strepen hebben verdiend binnen hun vakgebied. Aan het einde van elke opleiding leg je een examen af. Ben je geslaagd? Je behaalt een waardevol diploma! Niet onmiddellijk geslaagd? Met jouw persoonlijk opleidingsconsulent plan je kosteloos je herexamen in. Samen zorgen jullie ervoor dat het je de tweede keer wel lukt!

6. Je kan een stage volgen

Al tijdens je opleiding praktijkervaring opdoen? Dat kan. Je hebt keuze uit verschillende stageopdrachten en evenementen in de beauty- en wellnesssector. We organiseren deze stages zowel in het binnenland als in het buitenland. Je hebt de kans om contacten te leggen met toekomstige opdrachtgevers en klanten.

Heb je zelf een stageplek gevonden? Kom dan gerust langs, dan brengen wij jouw papieren in orde!

7. Volg ons op de voet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe opleidingen, promoties en het het reilen en zeilen binnen onze school. We zijn ook actief op Facebook.

Op je persoonlijke studentenprofiel raadpleeg je je persoonlijke agenda, ontdek je nieuwe opleidingen, enz. Meld je bovenaan op onze homepagina aan!

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-