Kleding Maken & Ontwerpen

Kleding Maken & Ontwerpen

Zin om zelf een unieke door jezelf ontworpen collectie te ontwerpen? Dan is een van de opleidingen uit ons thema Kleding Maken & Ontwerpen jou op het lijf geschreven!

Dankzij onze praktijkgerichte cursussen leer jij hoe je fantastische en originele kledij voor anderen en jezelf ontwerpt en maakt. Onder begeleiding van een professional leer je meer over alle aspecten die met mode en ontwerpen te maken hebben. Zo ben je helemaal klaar voor een stijlvolle carrière of pak je je hobby net dat tikkeltje professioneler aan.

Laat je creativiteit de vrije loop en kies uit een van onze praktijkgerichte thuisstudies, groepsopleidingen of virtual classes dé cursus die jou het beste past. Zo ga je na ja opleiding je meteen aan de slag en laat je mensen stralen met de creatieve ontwerpen die jij makkelijk uit je mouw schudt.


allSubthemesWithinTheme Kleding Maken & Ontwerpen

Fashion styling

Fashion styling

2 homestudies

Kleding maken

Kleding maken

4 homestudies, 2 fgroupcourses

Kleding ontwerpen

Kleding ontwerpen

6 homestudies, 4 fgroupcourses

Modeaccessoires ontwerpen

Modeaccessoires ontwerpen

1 homestudy, 2 fgroupcourses, 1 virtualclass


beSureOfYourFuture

Als modeontwerper creëer je zelf je kansen op de arbeidsmarkt. Meer nog: je creëert je eigen product. Tijdens onze opleidingen verwerf je alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om volledig zelfstandig aan de slag te gaan. Je leert je eigen kledij van A tot Z ontwerpen én ontwikkelen. Een diploma van onze school stoomt je klaar voor je eerste stappen in de modewereld. Succes gegarandeerd! 

Werken in fashion is voor velen een droom. Streef jouw droom na door je te specialiseren in mode! Je combineert het zelfs makkelijk met je huidige job en bouwt zo stap voor stap je eigen modecarrière uit. - employerSpeaks

Opleidingen mode en ontwerp

trendsCapitalized

Mode is onderhevig aan heel wat trends. En die trends komen ook steeds terug. Wat vandaag ‘in’ is, was dat misschien 30 jaar geleden ook. In de fashionindustrie wordt er vaak verder gebouwd op wat er al ligt, maar steeds met een unieke twist en stijl en met een duidelijke visie. Jouw visie. Klaar om de nieuwe trendsetter te worden?

Kleding Maken & Ontwerpen, hundredPercentOfTheTime

Online aanwezigheid is key! Als merk moet je investeren in je online platform, waar je met influencers, diversiteit, authenticiteit en hippe foto’s de uniekheid van jouw merk toont. Waar vroeger enkel de kleren en de collectie een koop beïnvloedden, is dat nu het totaalpakket van het merk.

Ik ben vorig jaar gestart met T-shirtdesign in bijberoep. Via Instagram verkoop ik nu mijn eigen kleren. En ik maak ze ook allemaal zelf, iets wat ik tijdens de lessen aan jullie school geleerd heb. Nu heb ik de juiste kennis en doe ik volledig mijn eigen ding. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleidingen zijn perfect voor mensen die creatief zijn en hun eigen kledingmerk uit de grond willen stampen, maar ze zijn even goed geweldig voor anderen die jaarlijks heel wat willen besparen door zelf hun kleren te herstellen. Ga ervoor! Schrijf je nu in en verander jouw leven.

niceToKnowHeader

  • De eerste officiële Fashion Week werd al in 1943 gehouden in New York City.
  • De rok is een van de oudste kledingstukken. Tot halverwege de 17e eeuw droegen zowel mannen als vrouwen het.
  • Het populairste kledingstuk is een T-shirt. Daarvan worden er jaarlijks ongeveer 2 miljard verkocht.
  • Wanneer je outfit uit één kleur bestaat, oog je slanker.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-