Verkooptrucs

Schuilt er een echte verkoper in jou? En wil jij keer op keer jouw doelpubliek overtuigen om voor jou te kiezen? Of je nu auto’s verkoopt, een eigen kledingzaak hebt of je diensten online in de kijker wil zetten, deze opleidingen zorgen ervoor dat jij altijd in je opzet slaagt. Onze professionele docenten staan voor je klaar. Schrijf je hier in en leer bewezen verkooptechnieken.

kies een studie op jouw maat

krijg les van experts

behaal je waardevolle diploma

volg les in jouw buurt

combineer theorie en praktijk

volg nu ook online les

oefen meteen in de les

ontdek de online leeromgeving

start vlot je eigen zaak

erkende opleidingen


noCoursesWithinSubtheme Verkooptrucs


beSureOfYourFuture

De kennis en vaardigheden die je in deze opleidingen aangeleerd krijgt, vergroten jouw succes exponentieel. Je leert heel wat technieken waardoor je verkoop zal stijgen. Je leert je bovendien beter in de markt zetten en je klanten nog sneller overtuigen. Je toont bovendien dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

In onze autogarage zoeken we niet alleen mensen met kennis van motoren en mechanica, we zoeken vooral goede verkopers. Daarom heeft iedereen bij ons er een of meerdere cursussen in avondonderwijs opzitten. Want verkopen is een vaardigheid dat je kan aanleren. Dat bewijzen deze cursussen. En iedere dag opnieuw werpen ze hun vruchten af in onze showroom. - employerSpeaks

Leer Verkooptrucs

trendsCapitalized

Je hebt meer kanalen dan ooit tevoren. Je kan je producten of diensten dan ook beter aanbieden dan ooit tevoren. Twintig procent van alle verkoop gebeurt tegenwoordig online. En dat is een trend die we wereldwijd zien. Dat percentage groeit bovendien dag na dag. Een goede verkoper weet dit en past zijn verkooptechnieken ook daar toe.

Verkooptrucs, hundredPercentOfTheTime

Het internet heeft de verkoopwereld overhoop gegooid en tegelijk een enorme boost gegeven. Sociale media regeert voorlopig het land, maar de toekomst ligt lang niet vast. VR en AI maken stilaan hun opkomst en beloven een stevige impact na te laten. Tegelijk zien we dat veel mensen weer de authenticiteit van persoonlijk contact opzoeken. De verkoopwereld is een enorm boeiende wereld die continu in verandering is. Je blijven bijscholen is dus aangeraden.

Ik houd van mijn winkel. En sta er iedere dag opnieuw met veel plezier in. Maar ik wil uiteraard ook dat het goed draait, dat ik genoeg verkoop om te overleven en toch ook nog wat winst opzij kan zetten. Daar hebben deze opleidingen voor gezorgd. Ik verkoop nu online bijna evenveel als in mijn fysieke winkel. En het leuke daaraan is, dat mijn webshop eigenlijk al het werk voor mij doet. Ik raad iedereen aan om een cursus in avondonderwijs te volgen. Het helpt je echt verder. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Of je nu als verkoper aan de slag bent of je eigen bedrijf hebt, deze opleidingen zijn er voor jou. Onze professionele docenten hebben jaren ervaring en delen hun persoonlijke ervaringen met jou. Zo word jij nog beter in je product of diensten in de kijker zetten. Je krijgt ook heel wat skills die in je dagelijks leven een meerwaarde zijn: je leert het verschil tussen hard selling en soft selling en ontdekt hoe je het best mensen overtuigt. Klaar om te starten?

niceToKnowHeader

  • Volgens sommige studies zou tegen 2023 een vierde van alle verkoop online gebeuren.
  • Snel zijn helpt wel degelijk. Ongeveer 35 tot 50 procent van de verkoop gaat naar het bedrijf die eerst op de vraag van een klant reageert.
  • 89% van B2B-kopers gebruikt het internet om jouw producten te onderzoeken. Online aanwezig zijn is dus een echte must.
  • Volgens Brits onderzoek zou ongeveer 3 op de 4 shoppers stress-shoppen na een drukke dag of week.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-