Hairstyling/Kleuren

Kleuren

Wil je zelf professioneel experimenteren met kleurtechnieken en je skills als kapper verder uitbreiden? Dan zijn onze opleidingen in deze subcategorie uitstekend geschikt voor jou! Leer de juiste verhoudingen kleuren mixen voor klassieke highlights, ombre of meer excentrieke kleurschakeringen.

professioneel kleuren mixen

de juiste kleurtoon bepalen

perfect snit en kleur matchen

les van ervaren kappers

in de praktijk haar verven

gebruik van modellen in de les

persoonlijke begeleiding

met waardevol diploma

de juiste blondeertechnieken

alle nieuwste trends


noCoursesWithinSubtheme Kleuren


beSureOfYourFuture

Kapper is een eeuwenoud en degelijk beroep. Naast het knippen van haar, is kleuring een van de meest belangrijke vaardigheden. Een kapper die zowel de snit- als kleurtechnieken perfect onder de knie heeft is dus verzekerd van succes. Je klanten wandelen gelukkig je kapsalon buiten en spreiden hun tevredenheid naar vrienden, familie, collegas en iedereen die hen omringd! Zo krijg jij op jouw beurt nóg meer mensen die je zaak binnenstappen om je talent op los te laten. Met een diploma van onze school toon je aan dat je over alle professionele kwaliteiten beschikt om meteen aan de slag te gaan.

Ik ben al 23 jaar zelfstandig kapper en zie dat haar kleuren nog steeds een van de moeilijkste onderdelen is van de job. Ik heb al talrijke kappers en kapsters in mijn salon gehad, maar er zijn er maar een paar die de technieken echt helemaal onder de knie hebben. Zeker omdat haar ook van persoon tot persoon verschilt en het resultaat vaak zo afhankelijk is van verschillende factoren. Regelmatig bijscholingen volgen en heel veel oefenen is dus zeker een must! - employerSpeaks

Kleurtechnieken

trendsCapitalized

Er worden jaarlijks talrijke events georganiseerd waarop innovatieve producten en technieken getoond worden. Nieuwe snits, kleuren, styling; alle creaties worden met trots gedeeld. Ook in België worden er jaarlijks talrijke events georganiseerd waarop innovatieve producten en technieken getoond worden. Hoe beter jij op de hoogte bent van de nieuwigheden, hoe beter jij je klanten kan helpen en tevreden maken.

Kleuren, hundredPercentOfTheTime

Kleurtechnieken evolueren met de trends en de producten die op de markt gebracht worden. Niet verwonderlijk dat je dus meermaals per jaar echte kappersbeurzen hebt in binnen- en buitenland die immens populair zijn. Naast het testen van alle nieuwigheden, kan je hier ook live demos bekijken van andere kappers. Een enorm leerrijke uitstap waarbij alle gepassioneerde mensen uit de branche samenkomen. Een van de meest spectaculaire uitzichten is regenboogkleuring. Om het te maken, kleuren coloristen de wortels in ongebruikelijke kleuren, waarbij ze een van de natuurlijke kleuren als belangrijkste kiezen.

Nadat ik de opleiding kniptechnieken gevolgd had, dan kwam ik eigenlijk zelf tot de conclusie dat ik ook best een opleiding kleurtechnieken zou volgen. Ondertussen ben ik zelfstandig kapster en heb ik heel wat mooie skills onder de knie. Echt super hoeveel ik bij jullie heb bijgeleerd! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Uiteraard spreekt het voor zich dat het kleuren van haar niet de enige skill is van een volwaardige kapper en dat deze skills niet het hele kapsel uitmaakt. Wil je dus professioneel het beroep uitoefenen, dan raden we je zeker aan ook de opleiding kniptechnieken te volgen en zelfs de volwaarde kappersopleiding. Zo til je al jouw talenten naar een hoger niveau!

niceToKnowHeader

  • Ombre, pastel, zilvergrijs of een totaal nieuwe trend? Elk seizoen is er wel een nieuwe rage die het land doorwaait vanuit de mode, of vanuit de kapperswereld. Zorg jij voor het volgende geniale idee?
  • Ook bij het kleuren van haar wordt steeds vaker gekeken naar duurzame ingrediënten die zowel goed zijn voor het haar als voor de natuur. Formules, kleurschakeringen en methodes veranderen continu, waardoor er steeds een nieuw product op de markt komt om mee te experimenteren.
  • Zo lang mensen hun haar zelf thuis kleuren, zal je als kapper steeds die mensen over de vloer krijgen om de mislukte kleurpogingen te corrigeren. Aan jou om ze wél met de kleur te laten buitenwandelen die ze begeerden.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-