Marketing & Communicatie

Marketing & Communicatie

Wil jij leren hoe je Adwords gebruikt én laat renderen? Of ontdek je liever hoe je wervende teksten schrijft die écht doen verkopen? Dan is een van onze marketing- en communicatieopleidingen de ideale start om jou in deze dynamische en creatieve wereld te lanceren!

Aan de hand van onze praktijkgerichte cursussen leer je alle kennis die je nodig hebt om op een succesvolle manier carrière te maken in deze sector. Zet jij binnenkort een Fashion Blog op poten die binnen de kortste keren de talk of the town is? Of wie weet organiseer je succesvolle events die nog dagenlang over de tong gaan? Dankzij onze opleidingen is het allemaal mogelijk.

Kies uit een van onze thuislessen, virtual classes en groepscursussen jouw favoriete opleiding en schrijf jezelf in. Zo start je na je studies meteen met een nieuw hoofdstuk in jouw carrière.

allSubthemesWithinTheme Marketing & Communicatie

beSureOfYourFuture

Als je een carrière in de communicatiesector of marketing wil beginnen, vind je makkelijk een vacature die bij je past. Door de verschillende niches in de markt, zoals bijvoorbeeld digital marketing, B2B-marketing of copywriting, heb je de kans jezelf bovendien voortdurend bij te scholen en jezelf een competitief voordeel te geven binnen de sector.

"Werken in marketing is ontzettend belonend. En dat lijken studenten van jullie school wel te snappen. Stuk voor stuk zijn het enthousiastelingen die heel wat nieuwe en frisse ideeën naar voren schuiven. Beter nog: ze bezitten de achterliggende kennis, staven hun ideeën daarop, en zorgen ervoor dat klanten hun het vertrouwen geven om hun job uit te voeren. En vertrouwen geven, dat loont." - employerSpeaks

Communicatie- en marketingopleidingen

trendsCapitalized

In de wereld van marketing blijf je je concurrenten best een stapje voor door je bij te scholen. Het internet en sociale media hebben de sector op zijn kop gezet. Alles evolueert aan een sneltempo en jij wordt de specialist die altijd mee is.

Marketing & Communicatie, hundredPercentOfTheTime

De voortdurend technologische veranderingen en ontwikkelingen hebben een grote impact op de marketing- en communicatiesector. Als specialist wordt er van jou verwacht dat je je voortdurend bijschoolt zodat je van de laatste trends en evoluties kan profiteren. Dat heeft ontzettend veel voordelen voor jou: je komt terecht op een job die nooit stilstaat, je leert continu nieuwe vaardigheden en leert flexibel werken in tal van verschillende sectoren.

"Zelf ben ik al een jaar freelance marketeer. Ik werk voor verschillende klanten die allemaal andere doelstellingen hebben. Zelf merk ik vooral dat je een brede waaier aan vaardigheden en kennis nodig hebt om echt succesvol te zijn. En die kennis krijg ik opleiding na opleiding aan het Centrum voor Avondonderwijs. Ik geniet ervan om dingen te leren in de les en dan meteen toe te passen. Het is echt tof om te zien hoe alles gewoon écht werkt." - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

We merken dat heel veel studenten de switch willen maken naar een carrière in de marketing. Heel wat werkgevers staan ook open voor kandidaten die uit een andere sector overstappen. Ze brengen tal van ervaring en kostbare kennis met zich mee. In deze sector groei je enorm. Zowel professionele als persoonlijke soft skills schaaf je constant bij. En je groeipotentieel is bovendien eindeloos. Want elk bedrijf heeft andere noden. Kortom: zoek je een boeiende opleiding die je perfect voorbereidt op een dynamische job? Dan schrijf je je best zo snel mogelijk in.

niceToKnowHeader

  • Volgens onderzoek is 58% van de marketeers van plan om de productie van content met tenminste 25% te verhogen.
  • Ongeveer 1 op de 3 marketeers wil de gebruikservaring binnen zijn of haar organisatie verbeteren.
  • Wist je dat artikelen met afbeeldingen ongeveer 94% keer meer worden bekeken door de consument?

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0