Studente Andrea over haar cursus fotografie: 'Super!'

26/02/2020 Thomas Verlinden

Regelmatig delen onze studenten hun ervaringen met hun thuisstudie en docent op onze website. Deze keer laten we studente Andrea Thoelen uit Jabbeke aan het woord. Zij volgde de cursus Digitale Fotografie onder begeleiding van docent Frank Roels.

Andrea vertelt: “Ik ben begonnen met de opleiding fotografie omdat ik graag meer uit mijn fototoestel wilde halen dan het standaard kiekje. Ik startte met het idee om betere foto’s maken, maar intussen is het meer dan dat: de passie om mooie foto’s te maken is bij mij meer dan ooit aangewakkerd! Het is uitgegroeid tot een boeiende hobby, en ook het instuderen van de cursus zelf was voor mij heel erg aangenaam. Bovendien ben je nooit te oud om te leren en ik wil dan ook het onderste uit de kan halen!”

Andrea koos voor een thuisstudie, zodat ze een cursus met begeleiding van een docent kon volgen op eigen tempo, zonder dat haar werkschema in het gedrang kwam. “Doordat ik niet gebonden was aan vaste uren en van thuis uit kon studeren en oefenen, kon ik deze opleiding perfect tot een goed einde brengen. Dit was me nooit gelukt met een avondstudie. Ik werk namelijk bij een animatiebureau en dat betekent dat ik wisselende uren heb. Het systeem van afstandsonderwijs was voor mij dus de perfecte oplossing! Ik heb op mijn eigen ritme gestudeerd én heb intussen mijn diploma behaald. Het was dus zeker de moeite waard!”

Naast de cursus zelf, was Andrea ook erg te spreken over haar docent Frank. “Mijn docent heeft me altijd bijgestaan met goede raad als ik vragen had over de leerstof, waardoor mijn fotografie echt tot een hoger niveau is gestegen. Ik kreeg steeds een goede en eerlijke beoordeling van de taken die ik hem doorstuurde. De begeleiding was in één woord ‘super’! Ik heb dan ook enorm veel bijgeleerd van Frank en kan het alleen maar aanraden aan toekomstige studenten: bij het CVA kan je op een eerlijke en rustige manier de cursus volgen die jouw voorkeur geniet en daarbovenop krijg je nog een diploma. Fantastisch toch?”

Ben jij net als Andrea ook op zoek naar een leuke hobby of wil je je professionele carrière graag een nieuwe wending geven? Bekijk dan even ons uitgebreide opleidingsaanbod van meer dan 350 opleidingen en je vindt zeker een opleiding die perfect bij jou past!


cpWouldYouCaps

 • Je camera perfect instellen om dat ene effect te pakken te krijgen
 • Als professioneel fotograaf duizenden looks uit je mouw schudden
 • Je onderwerp en omgeving tot in de details op elkaar afstemmen om de gewenste sfeer te creëren


Digitale Fotografie Allround, aProfession

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker van opleidingen in afstandsonderwijs in Vlaanderen. Door de jarenlange ervaring heeft de school een groot en gebalanceerd opleidingsaanbod uitgebouwd met relevante opleidingen voor de arbeidsmarkt. Je geniet van voordelig inschrijvingsgeld omdat je gebruik kan maken van de kmo-portefeuille. Kiezen voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs is kiezen voor flexibel studeren waarbij je toch persoonlijk begeleid wordt door gemotiveerde en professionele docenten.

cpLiPracticalInfo

 • Diploma
 • courseTypeH
 • 9-12 cpLessonsMultiple
 • cpAllroundCourse
 • 995.00

cContent

 • Module: Digitale Fotografie
 • Module: Portretfotografie
 • Module: Huwelijksfotografie
 • Module: Landschapsfotografie
 • Module: Photoshop

blogAvailable


relatedBlogs

6 vragen om jouw ideale studiemethode te bepalen

Schrijf met jouw talent een succesverhaal



previousLabel

Draag jij de juiste beha?

nextLabel

Mode verandert. Stijl is voor het leven!

relatedCourses


Digitale Fotografie Allround

Praktijkgerichte en professionele cursus fotografie in Thuisstudie.

studyCategories


Fotografie & Media

blogTags


ThuiscursusAfstandsonderwijsCursus allround fotografieOpleiding allround fotografieDigitale fotografiePhotoshopBruidsfotografieHuwelijksfotografieThuisstudieVolwassenenonderwijs

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0