Lesmomenten

Modeschool wil iedereen op een snelle manier klaarstomen voor een toekomstige, professionele carrière in de mode. Daarom voorzien wij verschillende momenten waarop cursisten kunnen beginnen met groepslessen of virtual classes. Dat flexibele schema zorgt ervoor dat jij zelf het geschikte moment inplant en geen rekening hoeft te houden met een vaste startdatum. De thuisstudies, aangeboden door het Centrum voor Afstandsonderwijs, bestel je wanneer je wil. Alles om jouw opleidingstraject zo efficiënt mogelijk te doen verlopen!

Start vandaag!

Om productiviteit te garanderen, zijn wij erg flexibel. Daarom bieden wij per maand verschillende startdata aan waarop je start met groepslessen of virtual classes. Je mag lessen volgen op verschillende locaties in heel Vlaanderen en Brussel. De thuiscursussen van het Centrum voor Afstandsonderwijs bestel je wanneer je wil en worden na inschrijving meteen verzonden!

Sta je te popelen om te beginnen? Schrijf je dan nu in voor jouw favoriete modeopleiding en kies jouw persoonlijke startdatum!


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-