tConsultant

Sophia Doppegieters

Sophia is een veelzijdig persoon met een al even veelzijdige job. Als opleidingsverantwoordelijke ontdekt ze voortdurend nieuwe uitdagingen binnen haar functie. Dat geeft haar ontzettend veel energie om er altijd voor de volle honderd procent in te vliegen! Wat ze precies doet? Wel, dat is een hele boterham! Maar over het algemeen staat ze in voor het contact met docenten en de ondersteuning van de andere opleidingsverantwoordelijken. 

Sophia behaalde een diploma als leerkracht secundair onderwijs. Hierdoor beschikt ze over een ruime pedagogische kennis. Deze kennis gebruikt ze om onze docenten te begeleiden en de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen. 

In haar vrije tijd brult Sophia graag een keertje mee met al haar favoriete hits. Nieuwe plekjes ontdekken en een keer gezellig uit eten gaan? Ook dat smaakt voor Sophia naar meer! 

Volgens Sophia ben je nooit te oud om te leren! "Don’t stop until you’re proud!"

Veelzijdig

Energiek

Ondersteunende kracht


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

vacancies_discover

vacancies_docent

vacancies_discover

vacancies_international

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0