tConsultant

Juline Byloos

Juline is onze vliegende receptioniste en dat mag je vrij letterlijk nemen. Dagelijks gaat ze van hot naar her om ervoor te zorgen dat docenten en studenten het nodige materiaal op de juiste campus ter beschikking hebben. Heb jij haar al gespot?
 
Juline leerde 'vliegen' tijdens haar opleiding Kleuteronderwijs, waar ze van het ene kleutertje naar het andere fladderde. Ook vloog ze naar Vietnam, waar ze twee maanden stage liep.
 
In haar vrije tijd geniet Juline van het goede leven met alles erop en eraan. Een ontspannende reis naar onbekende oorden, een avondje tooghangen met de beste vrienden of een gezellig restaurantbezoek met sfeervolle muziek? Juline is voor alles te vinden! 
 
Ook wat leren betreft, staat Juline lekker gulzig in het leven: "The more you know, the more you grow", klinkt dan ook haar motto. 

Bezige bij

Avonturier

Levensgenieter


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

vacancies_discover

vacancies_docent

vacancies_discover

vacancies_international

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0