tConsultant

Jonas Laurens

Jonas verdiept zich dagelijks in de wereld van bits en bytes om voor jou de beste digitale surfervaring te garanderen. Hoe hij dat doet? Met zijn grafisch en technisch talent maakt hij onze websites zo gebruiksvriendelijk mogelijk. Een interactieve inschrijvingsbutton of een innemende banner? Jonas regelt het! 
 
Jonas verbeterde zijn computerkennis en designerskills tijdens zijn opleiding Web Development. Dankzij deze opleiding weet hij als geen ander wat onze studenten, docenten en medewerkers nodig hebben om hun weg op onze websites te vinden. 
 
Zijn vrije tijd spendeert Jonas graag in het gezelschap van zijn vrouw en kinderen. Ook tokkelt hij graag op zijn gitaar of geniet hij van een leuk stripverhaal. 
 
Volgens Jonas schuilt er in elke student ook een docent. "Always pass on what you have learned", klinkt dan ook zijn motto. 
 

Vindingrijk

Technisch en grafisch talent

Opmerkzaam


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

vacancies_discover

vacancies_docent

vacancies_discover

vacancies_international

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0