teacherLabel

Gerardina Wijnja-Mook

4/5

Gerardina begon haar carrière als jonge ondernemer in de financiële dienstverlening, waar zij eigen teams trainde en coachte.

In 2005 startte Gerardina met het geven van bedrijfstrainingen, die zich uitstrekken over vrijwel alle bedrijfssectoren. Gerardina gelooft sterk in levenslang leren, een principe dat zij in haar dagelijks leven toepast, waarbij zij iedere dag nieuwe kennis en inzichten opdoet.

Naast haar werk als bedrijfstrainer, docent en coach, heeft Gerardina diverse opleidingen gevolgd om zich te blijven specialiseren in haar vakgebied.

Met veel passie en plezier streeft Gerardina in haar werk naar één missie: organisaties zijn succesvol wanneer de mensen binnen die organisaties succesvol zijn. Vanuit deze overtuiging zet Gerardina haar ervaring en kennis in om cliënten en studenten te ondersteunen bij het realiseren van hun doelen, zowel persoonlijk als binnen hun organisaties.

Als coach en trainer staat Gerardina bekend om haar authenticiteit, empathie, warmte, en soms confronterende, maar oordeelvrije benadering.

teacherGivesCourse 

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0