6 richtlijnen voor een uitstekende video call nettiquette

Ben je het gewend om een vergadering in een echte ruimte bij te wonen en niet zo zeer online? Dan wordt het tijd om mee te gaan met de technologie en je bij te scholen over de do's en don'ts in een virtuele vergadering. Lees hier onze 6 tips!

moreInfo

Verdien geld met beauty tutorials

Wil je een digitale carrière starten als vlogger of YouTuber en heb je een passie voor beauty? Beauty tutorials worden alsmaar populairder en de content creators doen er gouden zaken mee. In deze blog leren we je stap voor stap hoe je er zelf aan begint.

moreInfo

Schrijf met jouw talent een succesverhaal

Als schrijver ben je niet beperkt tot het schrijven van boeken. Ook in het bedrijfsleven kan je als schrijver aan de slag. Wil jij een loopbaan uitbouwen met je schrijftalent? Ontdek dan in deze blog waar je allemaal terecht kan!

moreInfo

10 handige tricks voor een perfect ingepakte reiskoffer

Ontdek de 10 koffertips van onze docente Ilse die jouw vakantie vlekkeloos zullen doen verlopen!

moreInfo

Student in de kijker: Bert Janssens

Bert raakte gepassioneerd door fotografie bij de geboorte van zijn oudste zoon. Hij besloot een opleiding te volgen aan het Centrum voor Afstandsonderwijs om zijn fotografieskills te vergroten en tegelijk zijn vaderschap te combineren. In 2016 behaalde hij succesvol zijn diploma.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0