teacherLabel

Fabio Vinago

4.3 / 5
Fabio Vinago is sedert 2020 een Google en Adobe gecertificeerde partner en begeerd in de grafische wereld. Als gepassioneerd grafisch ontwerper is hij gespecialiseerd in reclamevormgeving en lay-out. Fabio is Art Director én content creator voor B-zen magazine. Als ervaringsdeskundige in de opmaak van boeken en tijdschriften is hij door bedrijven een veelgevraagde persoon voor uiteenlopende reclame-uitingen. Bovendien werkt Fabio samen met een aantal zéér grote merken waaronder L’Oréal, B-post, BNP Paribas Fortis, Galeria Inno, Carrefour, Jumbo supermarkten, Delhaize en Revolution Pro. 
 
Fabio is zaakvoerder van een eigen communicatie- en reclamebureau. Tot slot werkt Fabio als influencer voor verschillende merken. Als grafische knowhow is het voor hem een plezier om zijn kennis én expertise te delen met de cursisten van het Centrum Voor Avondonderwijs. Met een to-the-point aanpak, boordevol praktijkvoorbeelden is Fabio dé geknipte persoon om je grafische skills aan te scherpen. Deze docent is gespecialiseerd in: Indesign, Photoshop, Illustrator, Adobe XD, Adobe Premiere Pro, After Effects en Acrobat Pro DC. 
Fabio Vinago is sedert 2020 een Google en Adobe gecertificeerde partner en begeerd in de grafische wereld. Als gepassioneerd grafisch ontwerper is hij gespecialiseerd in reclamevormgeving en lay-out. Fabio is Art Director én content creator voor B-zen magazine. Als ervaringsdeskun
readMore

Fabio Vinago givesCourses


vacancies_overview_title

vacancies_intern

vacancies_discover

vacancies_docent

vacancies_discover

vacancies_international

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0