Thuishulp, bezorg je cliënten het maximum aan comfort

Werk je graag met mensen? Ben je zorgzaam, verantwoordelijk en hulpverlenend? Ga dan voor een job in de thuiszorg! Als Thuishulp sta jij zorgbehoevenden of ouderen bij met huishoudelijke taken. Voor hen zijn kleine huishoudelijke taken namelijk vaak zwaar. Als Thuishulp bied jij hen de extra zorg en aandacht die ze verdienen.

Als Thuishulp help je mensen met boodschappen doen, koken, schoonmaken, strijken en nog zo veel meer. Je houdt mensen gezelschap en biedt ook een luisterend oor.

Ga aan de slag in een prachtige sector waar je mensen echt verder helpt. Een glimlach en een oprecht woord van dank zorgen ervoor dat je elke dag met plezier naar je werk gaat. Bovendien heb je elke dag heel wat variatie en bouw je met vele klanten een echte vriendschapsband op.

Het belangrijkste werk in het leven is elke dag een klein beetje liefde verspreiden.

onbekend.
cpWouldYou
 • alles leren over hygiëne, voeding en textielzorg in de thuiszorg
 • mensen bijstaan in het huishouden
 • een job waarbij je meteen het resultaat van je werk ziet
 • een centje bijverdienen door in bijberoep aan de slag te gaan als thuishulp
 • studeren op eigen tempo, met ruimte voor je werk, je gezin en je hobby's
cpProgram Thuishulp

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundHomeModalBody

Poetsen
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Poetsen

De schoonmaaksector is booming! We hebben het allemaal druk en vinden steeds minder tijd om ons huis te poetsen maar toch hechten we belang aan hygiëne en netheid. Een gouden kans voor professionele schoonma(a)k(st)ers om geld te verdienen! Vooral grote clubs en exclusieve locaties bieden aantrekkelijke verloningen voor de meest bekwame schoonmaakprofessionals. Wil jij ook een mooie en winstgevende carrière tegemoet gaan?

Schrijf je dan in voor deze praktische thuisstudie en leer tegen de scherpste prijs hoe je bewust omgaat met producten en poetsmateriaal om schade aan meubilair of vloeren te voorkomen. Ook de veiligheidsvoorschriften en tiltechnieken komen aan bod.

Na deze professionele opleiding ben jij op de hoogte van alle poetstechnieken en reinigingsmiddelen. Elk kantoor, huis of bedrijf laat je kraaknet achter!

allroundModuleSavings

readMore
Huishoudhulp
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Huishoudhulp

Draag jij graag zorg voor anderen? Haal jij voldoening uit heerlijke maaltijden voorbereiden en serveren? Zorg je graag voor een proper en hygiënisch huishouden? Dan is thuiszorg zeker en vast jouw ding. In deze opleiding leer je alles wat je als huishoudhulp moet weten over voeding, textielzorg en hygiëne.

Weet jij hoe je alle icoontjes op een wasetiket moet ontcijferen? Kan jij met zekerheid zeggen of bepaalde ingrediënten nog vers en bruikbaar zijn? Weet jij hoe je het risico op ziektes, besmetting en voedselvergiftiging optimaal kunt beperken? Nee? Geen nood! Je vindt het allemaal terug in deze cursus, klaar en duidelijk uitgelegd.

Deze module Huishoudhulp vormt samen met de module Poetshulp de opleiding Thuiszorg. Wilt u als huishoudhulp aan de slag? Dan moet u beide cursussen volgen. De module Poetshulp geeft u algemene achtergrondinformatie over het werkveld, veiligheid, gezondheid en hygiëne en over onderhoudstaken. Deze module focust op textielzorg en maaltijdbereiding.

allroundModuleSavings

readMore
Thuishulp online cursus
cpSkillsAndSkills
 • Jij weet exact hoe je zorgbehoevenden moet bijstaan in het huishouden
 • Schoonmaak, textielzorg, maaltijdzorg? Als allrounder in de zorg doe jij het allemaal!
 • De mogelijke beroepsrisico's zijn duidelijk voor je: jij gaat altijd veilig te werk
Studeren Thuishulp
cpFutureOpportunities
 • Werknemer in een dienstenchequebedrijf
 • Medewerker in een zorgcentrum
 • Zelfstandig thuishulp
cpTeachers Thuishulp

cpPracticalInfo

cpStudyProgress
Na je inschrijving heb je de mogelijkheid direct aan je studie te beginnen. De digitale cursussen staan meteen op jouw profielpagina én op het online studentenplatform. De papieren versie gaat onmiddellijk op de post en heb je dus snel bij je thuis in de brievenbus. Vanaf dan bepaal je zelf jouw leerproces: je studeert waar en wanneer je maar wil. Jij hebt absolute vrijheid! Een ervaren topdocent begeleidt je een jaar lang via het online platform. Zo heb je altijd ondersteuning. Wanneer je slaagt voor jouw opleiding, versturen wij jou het diploma.

cpFinancialInfo

cpGoodToKnowAboutCourse Thuishulp

cpWhyChooseCompany Centrum voor Afstandsonderwijs

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker van opleidingen in afstandsonderwijs in Vlaanderen. Door de jarenlange ervaring heeft de school een groot en gebalanceerd opleidingsaanbod uitgebouwd met relevante opleidingen voor de arbeidsmarkt. Kiezen voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs is kiezen voor flexibel studeren waarbij je toch persoonlijk begeleid wordt door gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

ANGELA V.D.A.
ANGELA V.D.A.

Ik wil een eigen poetsbedrijf oprichten en gaan werken met het dienstenchequesysteem. Deze cursus is hier een goede basis voor. Naast de informatie over de werking van de dienstencheques en het opstarten van een eigen zaak, komen ook de poetshandelingen zelf aan bod.

FEMKE P.
FEMKE P.

In de cursus komen allerhande nuttige tips aan bod. Je krijgt ook een uitgebreid overzicht van materialen die je kan gebruiken. Zo ben je helemaal mee met de nieuwste technieken.

MARGO K.
MARGO K.

Ik solliciteerde onlangs voor een mooie job bij een voedingsbedrijf. Ik heb maar weinig ervaring in de sector en wilde me dus bijscholen, zodat ik indruk kon maken op mijn sollicitatiegesprek. Door deze cursus rustig in te studeren ken ik nu de juiste technieken om professioneel te poetsen. Laat die sollicitatie maar komen!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-