We leven in een geglobaliseerde wereld met een waaier aan culturen en achtergronden. Als modern bedrijf is het dan ook een must dat je werkvloer een weerspiegeling van deze realiteit is. Dankzij deze praktijkgerichte opleiding, leer je hoe je de sterktes van diversiteit uitspeelt en van jouw bedrijf een sterke speler op de markt maakt.

Met een divers team en beleid speelt een bedrijf in op de uitdagingen van deze moderne wereld. Zo bied je gelijke kansen aan iedereen en ga je voor een sterke toekomst. Maar af en toe botsen deze cultuurverschillen wel eens en dat kan leiden tot discriminatie. Daarom leer je hoe je conflicten opspoort en deze oplost.

Stuur jouw bedrijf richting een open en moderne visie voor een succesvolle toekomst!

cpWouldYou
Omgaan met cultuurverschillencpTeachers

cpPracticalInfo

De opleiding Omgaan met cultuurverschillen bestaat uit een intensieve online lesdag van 8 uur. Via eCampus heb je toegang tot ons online leslokaal. Je volgt de les dus digitaal waar je maar wilt. Je hebt de keuze om je camera aan te zetten zodat je medestudenten je kunnen zien of niet. In de dynamische les ontdek je alles over multiculturaliteit op de werkvloer. In het overzicht met de startdata van de opleiding Omgaan met cultuurverschillen vind je de lesdagen terug.

cpFinancialInfo

Je betaalt voor de online opleiding Omgaan met cultuurverschillen maar 153.00 euro. Hiervoor krijg je cursusmateriaal op maat en de praktijkgerichte begeleiding van een professioneel topdocent via Zoom.

Omgaan met cultuurverschillen

cpStartNewCarreer Omgaan met cultuurverschillen. cpChooseQualityEducationWith Centrum voor Avondonderwijs.

cpGoodToKnowAboutCourse Omgaan met cultuurverschillen

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

cpLiTestimonials

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0