Administratief Bediende, de gouden medewerker achter elke succesvolle business

Duik in de boeiende wereld van de administratie en leer alles over Microsoft Office, facturatie, klantencommunicatie en organisatie! Deze topopleiding bevat alle kennis die je nodig hebt en leert je stap voor stap alle vaardigheden bij om een fantastisch, gevarieerd en uitdagend beroep uit te oefenen.

Een goede administratief bediende is een absolute meerwaarde voor elke onderneming. Jouw hands-on aanpak zorgt namelijk voor het optimaal reilen en zeilen van de dagelijkse werkzaamheden en zaken. Jij zorgt voor een perfect ingeplande agenda, voor een correcte opmaak van offertes, beheert dossiers via verschillende programma's en bent het aanspreekpunt en uithangbord van het bedrijf door je professionele en vriendelijke klantencommunicatie.

Kortom, een bruisende carrière met veel doorgroeimogelijkheden!

Het is niet de sterkste van de soort die overleeft, noch de meest intelligente, maar degene die het beste reageert op veranderingen.

Charles Darwin
cpWouldYou
 • alle kennis en vaardigheden opdoen om een expert in administratie te worden
 • je kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk verhogen met een relevant en waardevol diploma
 • deuren openen en zelf je eigen werkgever kiezen
 • genieten van alle voordelen van een kantoorjob
 • dagelijks met plezier naar je werk gaan
cpProgram Administratief Bediende

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundHomeModalBody

Word
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Word

Iedereen kent het tekstverwerkingsprogramma Word. Wil jij als beginner alle mogelijkheden van het programma leren kennen? Zin om als gevorderde je skills aan te scherpen en uit te groeien tot een echte Word-expert? Dan is deze thuisstudie waar jij naar op zoek bent!

Aan de hand van duidelijke schermvoorbeelden leer je stap voor stap alle basisfuncties van Word gebruiken. Zo maak je kennis met tekst-, alinea-, en paginaopmaak. Wanneer je deze vaardigheden beheerst, komen geavanceerde onderwerpen aan bod. Denk maar aan het gebruik van tabellen, thema´s, sjablonen of grafische elementen.

Zowel op het werk als in je privé maak jij al gauw de meest overzichtelijke documenten en professionele bestanden. Word heeft geen geheimen meer voor je!

De cursus is ontwikkeld voor Microsoft Office 365. Daarom is het aan te raden om deze te volgen met deze versie of Microsoft Office 2021. Daarnaast verschilt het programma voor Windows erg van dat voor Mac. Deze cursus is opgesteld voor de Windows-versie.

allroundModuleSavings

readMore
Excel Basis
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Excel Basis

Nood aan een stevige basis Excel? Bij deze (uitgebreide) basiscursus ontvang je een cursusboek boordevol oefeningen en praktijkvoorbeelden, aangevuld met filmpjes en Excel-bestanden waarin de Excel-functies in detail worden uitgelegd. Zo leer je in eigen tempo de kneepjes van het vak. Ben jij er klaar voor?

Onder begeleiding van een vakexpert ga je meteen aan de slag met Excel. Je leert de Excel-functies kennen, verwerkt gegevens, ontdekt tabellen, celtoepassingen en nog veel meer. De instapklare cursus zorgt ervoor dat jij in een mum van tijd in staat bent om Excel op professioneel gebied in te zetten.

Na de thuiscursus ga je aan de slag met het bekendste spreadsheet-programma ter wereld en ben je klaar voor de volgende stap!

allroundModuleSavings

readMore
Excel Gevorderden
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Excel Gevorderden

Alle geheimen van Excel ontdekken? Bij deze gevorderde opleiding ontvang je een cursusboek boordevol oefeningen en praktijkvoorbeelden, aangevuld met filmpjes en Excel-bestanden waarin geavanceerde Excel-functies en het efficiënte gebruik ervan in detail worden uitgelegd. Als Excel-expert ga je snel aan de slag. Ben jij klaar voor deze diepgravende thuiscursus?

Onder begeleiding van een vakexpert leer je Excel efficiënt gebruiken. Je leert geavanceerde Excel-functies kennen, gegevens samenvatten, sorteren, filteren en nog veel meer. Deze doelgerichte cursus zorgt ervoor dat jij Excel tot in de puntjes beheerst.

Na de thuiscursus ga je aan de slag in jouw favoriete sector!

allroundModuleSavings

readMore
Administratieve Vaardigheden
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Administratieve Vaardigheden

In deze praktijkgerichte cursus leer je alle kennis en skills om je te ontplooien tot een waardevol administratief medewerker. Je leert werken met Outlook en Powerpoint, helder communiceren met je collega's, klanten en leveranciers, zowel op schriftelijke als telefonische wijze, correct factureren, offertes opmaken, klachten behandelen, klasseren, handelsrekenen, GDPR wetgeving opvolgen, burotica toepassen en zo veel meer!

Onze opleiding stoomt je met andere woorden klaar om een succesvolle start te maken in de administratieve sector! Zo benut je je skills in verschillende functies: van receptionist, medewerker secretariaat, kantoorbediende tot persoonlijk assistent. Let op: Voorkennis van Word en Excel is een vereiste om deze opleiding te volgen. Je kan deze kennis opdoen in de allround opleiding Administratief Bediende of in aparte cursussen.

allroundModuleSavings

readMore
Administratief bediende online cursus
cpSkillsAndSkills
 • De administratie van het bedrijf tot in de puntjes uitvoeren
 • Professioneel klantencontact onderhouden, zowel schriftelijk als telefonisch
 • Uitgebreide computerkennis omzetten in de praktijk voor agendabeheer, communicatie, spreadsheets, presentaties, etc.
Studeren Administratief bediende
cpFutureOpportunities
 • Administratief Bediende
 • Assistent Manager
 • Receptionist of Telefonist
 • Freelance Administratieve Hulp
cpTeachers Administratief Bediende

cpPracticalInfo

cpStudyProgress

Na je inschrijving ga je direct aan de slag! De digitale cursus staat immers onmiddellijk op jouw profielpagina. De papieren versie gaat ook direct op de post en deze ontvang je snel thuis. Dankzij de flexibiliteit van een thuisstudie studeer je waar en wanneer je wil. Je krijgt een jaar lang begeleiding van vakspecialisten via het online platform. Wanneer je slaagt voor jouw opleiding, versturen wij jou het diploma.

Om je optimaal voor te bereiden op jouw toekomstige job, en het examen van deze cursus, is het van belang dat je werkt met een pc-versie van de programma's Word en Excel. De cursus vertrekt vanuit de Nederlandstalige versie, maar je mag eventueel ook oefeningen doorsturen en examen afleggen in een Engelstalige of Franstalige versie.

De cursus is samengesteld voor de Microsoft office 365 versie, maar je kan deze ook volgen met de versie 2016 of 2019.

cpFinancialInfo

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€270 cpOnSubscribe
€199.80 partPayStep
€199.80 partPayStep
€199.80 partPayStep
€199.80 partPayStep

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse Administratief Bediende

cpWhyChooseCompany Centrum voor Afstandsonderwijs

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker van opleidingen in afstandsonderwijs in Vlaanderen. Door de jarenlange ervaring heeft de school een groot en gebalanceerd opleidingsaanbod uitgebouwd met relevante opleidingen voor de arbeidsmarkt. Kiezen voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs is kiezen voor flexibel studeren waarbij je toch persoonlijk begeleid wordt door gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

HANS C.
HANS C.

Vroeger gebruikte ik enkel de basisfuncties van Word. Na de cursus gevolgd te hebben, kan ik veel meer uit het programma halen. Mijn documenten zijn nu een pak professioneler.

LOBKE P.
LOBKE P.

Net de cursus die ik nodig had voor een carrièreswitch!

INDIA S.
INDIA S.

De cursus Word doet met nu veel meer uit het programma halen. Ik had dit nooit verwacht.

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-