Administratief bediende, cpProfessionWithFuture

Beheers je goed de Nederlandse taal en heb je zin in een job met verantwoordelijkheid? Een job die uitdagend is en waar mensen naar je opkijken? Dan is de allround-opleiding Administratief Bediende perfect voor jou!

In deze opleiding til je jouw organisatorische talenten naar een nog hoger niveau! Je leert werken met alle relevante computersoftware en doet zo je cv schitteren. Daarnaast word je volledig klaargestoomd voor de jobinhoud van Administratief bediende.

Je leert helder communiceren, je werktijd indelen, overzicht bewaren en het hoofd koel houden in stresserende situaties. Deze opleiding geeft je alle praktische tools om meteen aan de slag te gaan op de arbeidsmarkt. Wat denk je? Klinkt dit als iets voor jou?

Het is niet de sterkste van de soort die overleeft, noch de meest intelligente, maar degene die het beste reageert op veranderingen.

Charles Darwin
cpWouldYou
 • werkzekerheid en een mooi loon
 • administratieve vaardigheden aanscherpen en verbeteren
 • de belangrijkste programma's van MS Office onder de knie krijgen
 • een onmisbare schakel zijn binnen elk bedrijf
 • onmiddellijk aan de slag gaan met een waardevol diploma
cpProgram Administratief Bediende

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundGroupModalBody

Word
4 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Word

Iedereen kan wel een beetje met Microsoft Word werken en enkele basisbewerkingen uitvoeren. Maar om er écht in uit te blinken en een administratieve job te strikken, is een grondige kennis van deze tekstverwerker absoluut nodig.

Tijdens deze praktijkgerichte opleiding legt een ervaren docent je stap voor stap uit hoe je documenten professioneel en efficiënt opstelt. Je leert teksten en alinea's opmaken, afbeeldingen toevoegen, de pagina-indeling aanpassen, sjablonen gebruiken, je eigen stijlen aanmaken, pagina's nummeren, een inhoudstafel toevoegen en zo veel meer.

Na deze lessenreeks kent MS Word voor jou geen geheimen meer en tover je vlot met alle beschikbare functies.

Je hebt voor deze opleiding een Windows laptop nodig met daarop de uitgebreide versie van Word (Microsoft Office 365 of 2021) geïnstalleerd.

allroundModuleSavings

readMore
Excel Basis
5 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Excel Basis

Nood aan een stevige basis Excel? Bij deze uitgebreide groeplessen ontvang je een cursusboek boordevol oefeningen en praktijkvoorbeelden, aangevuld met filmpjes en Excel-bestanden waarin de Excel-functies in detail worden uitgelegd. Neem je eigen Microsoft laptop mee met daarop de uitgebreide versie geïnstalleerd. Met Excel in de vingers weet jij altijd en overal het overzicht te bewaren. Ben jij er klaar voor?

Onder begeleiding van een vakexpert ga je meteen aan de slag met Excel. Je leert de Excel-functies kennen, verwerkt gegevens, ontdekt tabellen, celtoepassingen en nog veel meer. De instapklare cursus zorgt ervoor dat jij in een mum van tijd in staat bent om Excel op professioneel gebied in te zetten.

Na de cursus ga je aan de slag met het bekendste spreadsheet-programma ter wereld en ben je klaar voor de volgende stap!

allroundModuleSavings

readMore
Excel Gevorderden
5 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Excel Gevorderden

Alle geheimen van Excel ontdekken? Bij deze groepscursus voor gevorderden ontvang je een cursusboek boordevol oefeningen en praktijkvoorbeelden, aangevuld met filmpjes en Excel-bestanden waarin geavanceerde Excel-functies en het efficiënte gebruik ervan in detail worden uitgelegd. Je hebt verder een eigen Windows laptop nodig met daarop de uitgebreide versie van Excel (Microsoft Office 365 of 2021) geïnstalleerd. Als Excel-expert ga je daarna snel aan de slag.

Onder begeleiding van een vakexpert leer je Excel efficiënt gebruiken. Je leert geavanceerde Excel-functies kennen, gegevens samenvatten, sorteren, filteren en nog veel meer. Deze doelgerichte cursus zorgt ervoor dat jij Excel tot in de puntjes beheerst.

Na de cursus start je in jouw favoriete sector!

allroundModuleSavings

readMore
Administratieve vaardigheden
7 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Administratieve vaardigheden

Beheers je goed de Nederlandse taal en ben jij organisatorisch sterk? Zet jij graag de puntjes op de i en wil je overal inzetbaar zijn? Dan is de opleiding Administratieve Vaardigheden op jouw lijf geschreven!

Met deze cursus leer je de basis van wat een functie als administratief medewerker inhoudt, hoe je werkdag eruit ziet en -belangrijker nog- hoe jij je kan onderscheiden op de arbeidsmarkt. Hiervoor heb je voorkennis nodig van de programma's Excel en Word die je vergaart via onze opleidingen Excel en Word.

In deze praktijkgerichte cursus leer je werken met belangrijke programma's in jouw arsenaal als administratief bediende: Outlook en Powerpoint. Deze leren je helder en duidelijk communiceren met je collega's. Onze opleiding stoomt je met andere woorden klaar om jouw start te maken in de administratieve sector!

allroundModuleSavings

readMore
Administratief bediende avondschool
cpSkillsAndSkills
 • Jij laat elke administratie op wieltjes lopen.
 • Jij hebt de belangrijkste programma's van Microsoft Office compleet in de vingers.
 • Jij wordt een onmisbare schakel binnen elk bedrijf.
Volwassenenonderwijs Administratief bediende
cpFutureOpportunities
 • Administratief bediende
 • Administratief freelancer
 • Managementassistent
 • Diensthoofd administratie

cpStartingDatesGroupCourse Administratief Bediende

startdataEmpty

cpPracticalInfo

cpStudyDays
De opleiding Administratief Bediende bestaat uit meerdere modules van in totaal 21 lessen. Elke les duurt 3 uur. In de eerste module leer je alle noodzakelijke administratieve vaardigheden perfect onder de knie krijgen. In de tweede module ga je aan de slag met MS Excel. Ten slotte komt MS Word nog op je af. Op die manier word je de perfecte allround administratieve medewerker. In het overzicht met de startdata van de opleiding Administratief Bediende vind je per lessenreeks alle lesdagen terug. Superhandig!
cpClickHereForStartingDates

cpFinancialInfo

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€360 cpOnSubscribe
€268.83 beforeFirstLesson
€268.83 partPayStep
€268.83 partPayStep
€268.83 partPayStep

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse Administratief Bediende

cpWhyChooseCompany Centrum voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpGroupUSP1
cpGroupUSP2
cpGroupUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

Siham B.
Siham B.

Docent was super vriendelijk! Zeer tevreden!

Arpine B.
Arpine B.

Top leerkracht!

Eveline B.
Eveline B.

Paul is de beste leerkracht die je maar kan wensen! Proficiat om zo'n goede docent in jullie avondopleiding te hebben. Houden zo!

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-