Waardevolle diploma's voor professionals

De Modeschool beloont de inzet, het doorzettingsvermogen en de ambitie van haar studenten met een waardevol diploma. Dat diploma is de beloning voor een geslaagd examen, het bewijs van jouw kennis en vaardigheden én het begin van een nieuwe carrière in de mode. Kortom, het is het sluitstuk van jouw professionele en praktijkgerichte opleiding!

Beloning voor een geslaagd examen


Op het einde van je opleiding maak je als student een examen of een praktische eindopdracht. Scoor je meer dan 60%? Proficiat, jij ontvangt een diploma als beloning voor je geslaagde examen! Is er geen examen op het einde van je opleiding? Dan ontvang je in de plaats van een diploma een officieel certificaat, getuigschrift of deelnameattest.

Bewijs van jouw kennis en vaardigheden


Het bedrijfsleven waardeertdiploma’sten zeerste. Ze zijn namelijk een bewijs van jouw beroepskennis en praktijkgerichte vaardigheden. Diploma’s komen van pas als je wil solliciteren, promotie wil maken of wil starten als zelfstandig ondernemer. Je kan er meteen mee aan de slag in de job en in de sector van jouw keuze. Jouw diploma is een echte springplank voor je carrière. Uiteraard is het aan de werkgever om vrij te beslissen over jouw aanwerving.

Begin van een levenslang leertraject


Heb je een diploma van de Modeschool? Dan kan je jezelf meteen inschrijven voor vervolgopleidingen of specialisatiecursussen, ook bij onze opleidingspartners in binnen- en buitenland. Zo moedigen wijlevenslang leren actief aan.

Wil jij jouw kennis aantonen? Behaal dan je modediploma viade Modeschool!

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-